Top

Nu we met z’n allen massaal aan het thuiswerken zijn, botsen we op enkele uitdagingen. Je bureaustoel lijkt toch niet zo comfortabel als die op kantoor. Je kat valt je meer lastig dan je collega’s en je wordt constant gestoord door het lawaai van huisgenoten. Het is niet in elke woning even evident om een extra ruimte vrij te maken of te creëren. Daar kunnen wij jullie mee helpen!

Onze interieurarchitecten sleutelen dagelijks aan plannen van bestaande woningen om deze te optimaliseren. Zo kunnen wij vaak een extra hoek of ruimte creëren waar jij het nog niet voor mogelijk zag. Dit kan met kleine of grotere ingrepen, volledig wat jullie wensen. Heeft uw woning bijvoorbeeld een onaantrekkelijke zolder? Hier is vaak een zee van ruimte en mogelijkheden. Met enkele ingrepen verhoog je meteen uw comfort. Ook niet onbelangrijk, de waarde van uw woning zal enorm stijgen! Deze ruimte kan je dan benutten als thuiswerkplek of je wisselt enkele functies in uw woning. Zo kan je onder het dak misschien binnenkort uw prachtige slaapkamer met dressing terug vinden? Zeg nu zelf, het is toch zonde van de onbenutte oppervlakte?

Wil je het slim aanpakken en investeren in extra vierkante meters? Ook daar kunnen wij perfect mee helpen. Een uitbreiding van uw leefruimte, een extra verdieping op uw woning, .. noem maar op. Wij staan voor jullie klaar! In samenwerking met architecten werken wij jullie droomscenario uit.

In tussentijd kan je alvast volgende zaken zelf aanpakken:
  • Zorg voor een gezonde werkhouding. Het spreekt voor zich dat je u beter aan een tafel zet en we die comfortabele zetel enkel gebruiken voor onze favoriete Netflix-serie. Maar er is ook niets zo storend als een te lage of harde stoel waardoor je automatisch een foute houding aanneemt. Het investeren in een goede bureaustoel of een ergonomische zitbal raden wij zeker aan. Vaak kan het ook al helpen om uw computer of laptop iets hoger te plaatsen.
  • Integreer voldoende planten in je woning en thuiswerkplek. Deze kunnen een wereld van verschil maken én verbeteren de luchtkwaliteit
  • Als je efficiënt wil werken, heb je voldoende bergruimte nodig! Een opgeruimd gevoel maakt ruimte vrij in uw hoofd om u volledig te concentreren op het werk. Voorzie voldoende plaats om je papieren ordelijk op te bergen. Wij werken voornamelijk online en zetten al onze bestanden op een gezamenlijke server. Dat maakt dat elke projectverantwoordelijke ook van thuis uit onze klanten perfect kan verder helpen. 
  • Plaats je bureau daar waar het meeste daglicht is. Als je de hele dag enkel met kunstlicht werkt, zal dat sneller voor vermoeide ogen zorgen. Ook uw humeur en energie kunnen dan meteen omslaan. 
  • Het is uit den boze om je werkplek in de slaapkamer te voorzien. Zo ga je het werk linken met uw slaap, wat voor slaapproblemen kan zorgen. En hoe graag wij ook onze job doen, dat willen we niet. 
De meesten onder ons zullen nu ook de voordelen voelen van thuiswerken, dus waarom dit niet op langere termijn bekijken en aanpakken? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakend gesprek. Wij horen graag waar wij jullie kunnen helpen, projecten groot of klein. Wij werken volledig op maat van elke klant en woning.