Top

SERVICE EN EXPERTISE

Alle medewerkers van ICONcept zijn hoogopgeleid, wij zetten in op duurzame groei en ontwikkeling. Hierdoor kunnen we particulieren, bedrijven en overheden deskundig begeleiden in het volledige bouw- of verbouwingstraject.

EFFICIËNTE OPLOSSINGEN
EN METHODES

Totaalontwerp bouw en renovatie

ICONcept zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen en methodes voor u. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat: u verliest geen tijd met de zorgen over uw bouwproject en u vermijdt problemen door onze professionele aanpak. Service en expertise maken het verschil. Uiteindelijk bespaart u tijd en geld!

Onze werkwijze in drie stappen:

BESPREKING

Bespreking van uw intenties met uw woning, appartement, kantoor of bedrijfsgebouw, wij luisteren naar uw vraag en uw wensen

OPLOSSINGEN

ons team zoekt mogelijke oplossingen, analyse en advies voor uw project, concepting op basis van diepgaande technische analyses

ONTWERP

voorstel met concreet ontwerp met volledige planning voor de uitvoering, inbegrepen de coördinatie en opvolging van de uitvoering van de werken, tot en met de oplevering.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook een ontwerp met een volledige planning, doordachte technische oplossingen en alle administratie geregeld? Onze specialisten staan voor u klaar. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. in een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden.