Top

WERK MEE

MET ICONCEPT

OPPORTUNITEITEN VOOR UW EN ONS BEDRIJF

U bent architect, aannemer, projectontwikkelaar, fabrikant of influencer? Bent u op zoek naar een nauwe samenwerking of uitdagende functie bij ICONcept? Bouwen, verbouwen of renoveren is uw sector, u weet precies waarover het gaat? U hebt een eigen bouwbedrijf? ICONcept wil graag samenwerken met u. Samen zoeken we naar win-winsituaties waar iedereen opportuniteiten geniet en waarbij de bouwheer steeds centraal staat.

ICONcept is op zoek naar medewerkers die aan de slag willen als bouwcoördinator: een grote of kleine werf coördineren is voor u geen probleem, ook bouwtechnisch hebt u de nodige kennis, van ruwbouw tot eindafwerking. U werkt probleemoplossend, zelfstandig en u hebt een aangenaam contact met onze klanten.

U bent architect en uw passie is het maken van plannen voor bouw- en verbouwingsprojecten? Dan vertrouwt u graag de verdere afhandeling en coördinatie toe aan een specialist. ICONcept zorgt voor een perfect projectverloop, terwijl u kan tekenen aan uw volgende project.

Als influencer bent u mogelijk vertrouwd met de ontwerp- en bouwsector. We bekijken graag de mogelijkheden om samen een project op te zetten.

U doet de ruwbouw en de eindafwerking is voor ons? Dat is prima, reken op ons. Op deze manier bent u gerust en kunt u focussen op uw corebusiness. Dat doen wij dan ook!

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook een ontwerp met een volledige planning, doordachte technische oplossingen en alle administratie geregeld? Onze specialisten staan voor u klaar. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. in een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden.