Top
Image Alt

PROJECT JAC

  |    |  PROJECT JAC

PROJECT JAC

In het centrum van Berchem, Antwerpen, werd dit appartement uit 1976 volledig gerenoveerd. Het 67m2 grote appartement werd volledig opengewerkt tot een ruim en licht geheel. Het verouderde buitenschrijnwerk werd vervangen door nieuwe aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing. Alle binnenafwerking, technische leidingen en vloeren werden verwijderd. De wanden werden opengebroken waar nodig. De leefruimte en keuken werden tot één open geheel omgevormd. De badkamer, slaapkamer en dressing werden achteraan voorzien met toegang tot het terras en zicht op de zeer ruime en groene achtertuin. Er werd gekozen voor een zeer kwalitatieve eindafwerking waaronder een prachtige keramische vloer die tot in de inloopdouche werd doorgetrokken.

Projectnaam:

JAC

Categorie:
Tags: