Top
Image Alt

Project BRU

  |    |  Project BRU

Project BRU

Dit bedrijfsgebouw werd enerzijds van een open kantoorlandschap voorzien, anderzijds biedt de aanpalende magazijnruimte plaats voor tal van exclusieve wagens. Het kantoorlandschap werd ingedeeld volgens een ideale verhouding tussen werkcomfort en -efficiëntie. De ruime open keuken met exclusief materiaalgebruik biedt de nodige gebruiksvoorzieningen. De grote glaspartijen zorgen voor zowel de nodige hoeveelheid daglicht alsook voor een mooi uitzicht op de groene zone achter het bedrijfsgebouw. De magazijnruimte werd uitgerust met de nodige voorzieningen om kwalitatieve opslag en onderhoud van de wagens te waarborgen. De tijdloze combinatie van kleur- en materiaalgebruik loopt vormt de rode draad in dit prachtig project met twee interessante invalshoeken.

Projectnaam:

BRU

Categorie:
Tags: